Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/groentota_6f/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Straatwerk en afrasteringen tuinschermen - Hoveniersbedrijf Groentotaal Limburg BV

Straatwerk 

Bestraten, het lijkt zo gemakkelijk. Maar schijn bedriegt. Het is zwaar en nauwkeurig werk, waarvoor kennis en ervaring zijn vereist. Niet toevallig kiezen veel mensen een stratenmaker in combinatie met een tuinman voor hun tuin of erf.

Een mooi, egaal pad, pleintje of oprit. Dat is wat u wilt en wat een stratenmaker u levert. vakmanschap. Maar een echte stratenmaker biedt meer voordelen. Zo kan hij u bij het kiezen van de steensoort van advies voorzien. Ook voor advies wat betreft steenkleur en legpatroon is onze vakkundige stratenmaker uw man.

Het beroep van stratenmaker is een vak apart. Het vereist fysieke kracht, kennis en kunde. De vaklieden uit ons netwerk beschikken daarover en kunnen u daardoor een breed scala aan diensten bieden.

Een greep hieruit:

  • Bestratingsontwerp
  • Advies
  • Graafwerkzaamheden (beschikken over diverse graafmachines)
  • Kleinschalige rioleringswerkzaamheden
  • Cementeren
  • (Sier)bestraten van voor- en achtertuin, oprit en erf
  • Muurtjes en verhogingen
  • Verwijderen en afvoeren van voormalige bestrating (machinaal)
  • Leveren van kwaliteitsgrond –en zand

de schuttingen (afrasteringen)

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen? Wij plaatsen schuttingen en poorten voor in uw tuin. Bij Groentotaal Limburg kunt u kiezen uit vele soorten en betaalbare schuttingen. De natuurlijke houten schuttingen, een robuuste beton schutting met motief, of een solide combinatie van beide, u bent bij Groentotaal Limburg aan het juiste adres. Al onze grenen en vuren schuttingen zijn volgens KOMO-keur geïmpregneerd. Wij worden door zowel onze particulieren als zakelijke klanten gewaardeerd om onze hoge kwalitiet schuttingen en uitgebreide garantie!

Betonelementen, betontreden en bordes

 

 

Gratis adviesgesprek Offerte aanvragen brochure aanvragen

Contact

Groentotaal Limburg

Hondsrug 10

6422 PV Heerlen

Telefoon: 0455 421955

Fax: 0455 414851

Mobiel: 0654785754

 

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00

Zaterdag 08.00 - 12.30

Zon- en feestdagen gesloten